Hold & Priser

Hos YOGAPRAXIS kan du både gå på flex-hold og hold med fast plads. Tilmelding foregår gennem vores samarbejdspartnere Hornbæk Fitness, Aftenskolen eller Gigtskolen.

Flex eller fast

Mange muligheder

Der kører 60-70 ugentlige holdtræninger i Hornbæk Fitness, herunder adskillelige yoga og Qi Gong hold. Som medlem kan du booke ubegrænset plads på alle hold. Om sommeren foregår flere af yoga-holdene udendørs, rundt omkring i lokalområdet. Ønsker du hellere én fast plads om ugen, kan du tilmelde dig en holdsæson gennem Aftenskolen eller Gigtskolen.

Holdtyper

I Hornbæk Fitness finder du et stort udbud af yoga; Hatha Yoga er en yogaform hvor du arbejder med både styrke, smidighed, balance og koncentration. Her arbejder du med klassiske yogastillinger, som du holder i længere tid - mellem stillingerne er typisk en lille pause. Restorativ Yoga er en blid, afspændende og behagelig yogaform med fokus på at være i stillingerne 5 – 10 min. støttet af udstyr som puder, yogapøller og tæpper, så din krop får mulighed for at regenerere. Yoga for seniorer arbejder med blide øvelser, der gennemarbejder hele kroppen og styrker din kropsbevidsthed og balance. Det foregår i et roligt tempo med små pauser mellem øvelserne. Yoga De’stress giver ro i krop og sind med blide yogaøvelser, åndedrætsøvelser og dybdeafspænding, som vil berolige og harmonisere dit nervesystem. Vinyasa yoga er en dynamisk yogaform, hvor du fortsætter fra den ene stilling til den anden i et flow, som bliver sammenkoblet med din vejrtrækning.
Power yoga er kraftfuld dynamisk yoga, med inspiration fra Astanga Yogaen, hvor der arbejdes med fysisk krævende øvelser der styrker, giver smidighed og udfordrer balancen.

Priser

Et medlemskab i Hornbæk Fitness giver ubegrænset adgang til 70 ugentlige holdtræninger, herunder de 10-15 ugentlige yogahold.
Priserne for medlemskab er henholdsvis 279,- om måneden for studerende og pensionister og 319,- for andre. Derudover giver medlemskabet adgang til fri fitness, indendørs og udendørs, alle årets dage.
Det er også en mulighed at benytte sig af klippekortsordning gennem Hornbæk Fitness, hvor 10 klip koster 599,-

Min baggrund

Mit navn er Bitten Hammer Kjølsen og jeg er født i 1971.
Jeg er indehaver af yogacenteret YOGAPRAXIS, som jeg stiftede tilbage i 2010. Jeg har været bosiddende i Hornbæk siden 1998 med mand og vores 3 sønner. Jeg er oprindelig uddannet socialpædagog og har hovedsaligt arbejdet som støttepædagog. Min egen yogapraxis startede i 1997, da jeg ventede min første søn, og jeg var solgt på stedet! Allerede her startede drømmen om at fordybe mig i yogaen og gøre det til min livsvej.Jeg modtog sidenhen undervisning fra forskellige yogalærere med forskellige yoga baggrunde; fra NU yoga, Skandinavisk yoga - og meditationsskole og undervisere fra Dansk Yoga, og blev bare bekræftet i, at her var jeg "hjemme".I 2008 fik jeg muligheden for at starte på Dansk Yogas uddannelse. En grundig 2-årig uddannelse, af 800 timers varighed, med anatomi, filosofi og analyser af yogastillinger. Jeg blev eksamineret yogalærer i 2010. Jeg har efterfølgende været på forskellige kurser og efteruddannelser, blandt andet i mindfulness og i yogaformen restorativ yoga.