WORKSHOPS

WORKSHOPS

En stille stund med restorativ yoga - 3 timers workshop med ro, restitution og hvile v. Bitten

 

Restorativ yoga er en blid, afspændende og behagelig yogaform, der har til formål at berolige og harmonisere dit nervesystem. De restorative yogastillinger er statiske og foregår liggende og siddende, støttet af puder, hynder og tæpper, som tillader kroppen og sindet at slappe totalt af. Samtidig bliver du i stillingerne i længere tid, og det har den effekt, at du bliver helt afspændt, at dit nervesystem kommer helt i ro og at din krop får mulighed for at regenerere. 

Restorativ yoga er velegnet til både begyndere og øvede

Under workshoppen bliver du også forkælet med the, hjemmelavet knækbrød, lidt ost og frugt.

 

De kommende datoer er følgende:

  • søndag d. 14 januar kl. 10-13
  • fredag d. 2 februar kl. 16-19
  • søndag d. 25 februar kl. 10-13
  • fredag d. 23 marts kl. 16-19

 

Pris. 400,- kr. pr. gang.

 

Giv dig selv, og/eller en du holder af en præmiestund .

 

Book allerede nu en eller flere pladser her.

 

 

Skønne søndags timer - en workshop med fokus på ryg og hofter v. Lene

 

Disse søndage arbejder vi med yogastillinger, der løsner, åbner og smidiggør. Vi vil bl.a. lave øvelser, der har fokus på ryggen og hofterne. Vi lægger ud med at varme kroppen stille og roligt op – derefter fører jeg dig igennem en række liggende, siddende og stående yogastillinger. Så holder vi en lille pause, hvor du får serveret the og frugt, og efter pausen vil vi koncentrere os om restorative/genopbyggende stillinger, hvor du ligger eller sidder i stillinger i 5-10 minutter ad gangen, støttet af yogapuder, tæpper, bløde klodser. Til slut vil du blive guidet igennem en dejlig afspænding.

 

De kommende datoer er følgende:

  • 11. februar kl. 13 - 15.30
  • · 11. marts kl. 13 - 15.30
  • · 15. april kl. 13 - 15.30

 

Pris: 300,- kr

Tilmelding sker direkte til Lene på mobil 21786898.

 

 

Større overskud på vej mod lyset - yin yoga workshop v. Rona

Igennem hele vores voksne liv suser vi fra den ene aktivitet til den anden. Vi styrter rundt efter det perfekte liv, derfor er Yin en skøn partner til dit aktive liv.

 

​Yin er stille, og kan være meget udfordrende, da stillingerne holdes i 3-10 minutter. Vi målretter opmærksomheden mod bindevæv, led, knogler og ledbånd. Med en blød vekselvirkning af for og bagoverbøjninger. Din krop bliver stærk og dit sind roligt, da ​du har fokus på dine nervesystemer som nyder godt af den rolige fordybelse i hver stilling. Jeg hjælper dig til at give slip på dagens stress, genopbygger dit energiniveau, åbner og strækker din krop, samt holder dit bindevæv smidigt.

 

  • 21. januar kl. 10.00 - 13.00

 

. Pris: 350 kr.

Tiilmelding sker direkte til Rona på www.yoganu.dk